Drobečková navigace

Úvod > Vše o škole > Úspěchy školy

Úspěchy školy


Štítky:
Novější 1 3

Krajský přebor ve sportovní gymnastice

Dne 6.3.2024 se v Chebu konal krajský přebor ve sportovní gymnastice. 4.ZŠ postavila 2 družstva.



Krajský přebor školních týmů v šachu

Ve středu 28. 2. 2024 proběhl v Karlových Varech v Dalovicích krajský přebor školních týmů v šachu. V silné konkurenci získal náš tým úžasné 3. místo v kategorii žáků II. stupně. Tvořili ho Keresti Oleksandr (9.B), Zálešák Vojtěch (9.B), Turek Antonín (8.B) a Trubka Jakub (9.B).



První místo přípravné třídy

Přípravná třída vyhrála 1. misto v soutěži  na téma S ČERTY NEJSOU ŽERTY (Muzeum Cheb).



Výtvarná soutěž pod názvem „To je metro, čéče!“

Galerie výtvarného umění v Chebu vyhlásila výtvarnou soutěž pod názvem „To je metro, čéče!“. 6. 12. 2023 proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů v prostorách galerie. V obrovské konkurenci základních škol z celého okresu jsme získali krásná ocenění.



Výtvarná soutěž Cheb budoucnosti

Dne 16. 11. 2023 proběhlo vyhodnocení na 3. základní škola v Chebu výtvarné soutěže „Cheb budoucnosti“. V kategorii I. stupně získala nádherné 1. místo Natálie Miczánová z 5.B.  Další dívky z 5. B se umístily se svým společným dílem na hezkém 3. místě.



Nejlepší sportovci naší školy.



13.6.2023 In - line bruslení soutěž



4. ZŠ má 2. místo v Karlovarském kraji

Dopravní soutěž mladých cyklistů vyhlášená Ministerstvem dopravy - BESIP, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Policií ČR a Českým červeným křížem již tradičně proběhla v květnových dnech. Okresní kolo proběhlo v DDM Sova 9. 5. 2023, kde týmy 4. ZŠ v obou kategoriích získaly nádherná 1.



Dopravní soutěž mladých cyklistů 2023

Dne 9. května 2023 proběhlo v areálu DDM Sova okresní kolo Dopravní soutěže mladých cyklistů. Oba naše týmy se umístily na nádherných 1. místech a vybojovaly si tak postup do krajského kola, které bude 17. 5. v Karlových Varech v areálu Světa záchranářů.



Okresní kolo zeměpisné olympiády

Krásného úspěchu dosáhl Jan Kubeš v okresním kole zeměpisné olympiády v kategorii A - 6. ročníky, které proběhlo 22. 2. 2023 na Gymnáziu Cheb. Honza zde vybojoval s velikou převahou 1. místo, tím si zajistil postup do krajského kola. Moc gratulujeme a držíme palce! 



Novější 1 3